Construma 2018 - Kérj sokat, adj keveset! (vélemény)  

 

Ahazkft
(@ahazkft)
Új tag
Csatlakozva: 11 hónap telt el
Hozzászólások: 1
2018-06-29 1:14 du.  

Üdv mindenkinek!

Pár gondolatot szeretnék megosztani a Construmáról, mint kiállító! 

2018-ra a szervezőknek sikerült elérniük azt, hogy horror drága legyen a parkolás a belépési- és a kiállítási díj mellett. Miközben a "szolgáltatás" csak romlik. A kiállítás megkezdése előtt feldúrták az egész belső területet munkagépekkel, hogy azután 3 munkás nézze, ahogy 1 dolgozik. Így a kiállítók nagy része véletlenül se tudta normálisan elérni autóval a standjukat, hogy felépítsék azt és kitegyék az anyagukat! Emellett a kiállítás területén olyan utak vannak, mintha Etiópiában lennénk, vagy valami teljesen elmaradott országban, ahol nem ismerik az út fogalmát. Kátyús, ócska, tengelytörő mutatvány bejutni a standhoz! Talán nincs pénzük rendbe tenni? Talán ha rendbe tennék egyszer azt az 1 km-es szakaszt, több ember tudna eljönni?

A fent említett problémák (szörnyen lepusztult kiállítási terület, infrastruktúra hiánya, dráguló belépési- és kiállítási díjak) miatt érezhetően JELENTŐSEN kevesebb látogató érkezett a standunkhoz és úgy az egész kiállításra, ez által nekünk nagyon nem érte meg ez a kiállítás. Ez a 2018-as Construma körülbelül az országot szimbolizálja "kicsiben": kérj sokat, adj keveset! Utána szarj az egészre!  GRATULÁLUNK! Most mondom a szervezőknek, ha tovább rohad a kiállítás területe és ilyen árakon számláznak mindent, akkor nem lesz sem kiállító, sem érdeklődő. 

 

 


Idéz
MapeiPartner
(@mapeipartner)
Új tag
Csatlakozva: 10 hónap telt el
Hozzászólások: 1
2018-07-15 1:26 de.  

Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval. Drasztikusan esett a látogatottság az ingyenes belépőjegy elmaradása miatt. Ez a vásár utáni forgalmunkban is tapasztaltuk, 15%-kal többe került a kiállítás és 20% kevesebb vásárló jött össze. Mindenképp csinálni kell valamit.

Mindenkinek végig kell gondolni ezt a hitetetlen kiállítási összeget ajánlott-e más, hatékonyabb hirdetési formára elkölteni. Ahol nincs egy hónap agybaj a szervezési előkészületekkel, munkaerő kiszervezésével, kiképzéséve, reklámanyagok legyártásával.

 


VálaszIdéz
Oszd meg:
  
Munka

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció