Kreativlakas.com

Ha ön építőipari szakember (pl.: asztalos, villanyszerelő, építkezéssel-, lakberendezéssel vagy kerttel kapcsolatos munkát vállal) és szeretné, hogy megjelenjen ezen az oldalon, úgy írjon nekünk!

Szakembereket keresünk! Reklámozza cégét/szolgáltatását ingyen! Küldje  el nekünk, mivel foglalkozik, milyen munkát vállal. Egy külön aloldalra kitesszük a vállalkozását! Ez a fajta megjelenés teljesen DÍJMENTES és az is marad, örökre! 🙂

Célunk:

  1. Minden szakember kapjon lehetőséget arra, hogy egy nagyobb forgalmú oldalon keresztül megjelenhessen! Nem szerinti eloszlás: 55% férfi és 45% nő.
  2. Egy cikkben vagy hozzászólásban tudjunk ajánlani megfelelő szakembert, így az olvasó is láthatja, kihez fordulhat munkával/kivitelezéssel kapcsolatban.

Megadtam az adataim, mi történik ezután?

A megadott adatok alapján elkészítjük a profilját és nyilvánosan megjelenítjük egy külön aloldalon! Erről egy értesítést is küldünk, ahol kérhet utólagos módosítást is. Ha szeretne képet is megjeleníteni, csak másolja be az kép URL-jét (lehet több is) itt alul a „Tevékenység részletei” – szövegdobozba és betesszük!

Itt adhatja meg a vállalkozása adatait:

    Név

    Email cím

    Szolgáltatás megadása (Asztalos, Gázszerelő, Villanyszerelő stb...)

    Tevékenység részletei: (Hol vállal munkát, mikor és hol keressék az érdeklődők - telefon, weboldal stb.- hogyan érhetik el az érdeklődők.)