Ötletek nappalikhoz

Erőteljes színösszeállítású nappali, elegáns stílussal

Erőteljes színösszeállítású nappali, elegáns stílussal

Látvány

Rendezett összkép, le­tisztult, ám erőteljes színösszeál­lítás és egy csepp dráma jellemzi ezt a nappalit. Elegáns stílusát az éles, tiszta vonalvezetés, az élénk árnyalatok és a számtalan, kor­társ stílusú kiegészítő biztosítja.

Színek

A képen látható helyiség színösszeállításának kulcseleme a határozott kontrasztban rejlik. A fehér falakat és a fehér kanapét erős vörössel, palaszürkével és sötétebb barnával társították a feltűnő, de biztos összhatás ér­dekében. Ehhez a színkombiná­cióhoz a tulajdonosok következe­tesen ragaszkodtak az egész helyiségben, így a nagyon tiszta és éles hatású összkép modern és urbánus lett.

Bútorok

A könyvespolc és a do­hányzóasztal négyzetes, illetve erősen geometrikus formája tökéletesen illik ebbe a pontosan megtervezett enteriőrbe, azon­ban meg kell hagyni, hogy a ka­napé, a könyvespolc, valamint a dohányzóasztal klasszikus for­májú bútordarabok, melyek ugyanilyen nagyszerűen mutat­nak egy lágy, pasztellszínű helyi­ségben is, mint ebben az elegáns, városi lakásban. Itt a kiegészítők és a díszítőelemek adják meg a szoba határozott élét – a vörös és szürke párnák, plédek, köny­vek és vázák, mind-mind a ’80-as évekre reflektálnak

Ablak

A gazdagon leomló füg­göny vagy az áttetsző anyagok kirínának ebből a helyiségből, azonban a lágy, szürke roló ép­pen ideális – modern mintázata megismétli a nappalit jellemző négyzetes formákat.

Kiegészítők

Ennél a pontnál lép­nek be az igazán élénk, drámai színek. Az erőteljes vörös és sötétszürke párnák, plédek és vázák te­szik vadítóan érdekessé a teret. Az egyszerű bútorok és a semleges háttér előnye, hogy a kiegészítők időszakos megváltoztatásával új arculatot adhatunk nappalinknak.