Ötletek nappalikhoz

Üde, tavaszias hangulatú és vidám nappali

Üde, tavaszias hangulatú és vidám nappali

Látvány

A képen látható nappa­li üde, tavaszias hangulatának kö­szönhetően vidám és derűs. A nagy ablakokon keresztül sok természetes fény árad a szobába, míg az aquamarin falak, a virágmotívumokkal díszített párnák és függönyök, valamint a lila kana­pé egyvelege barátságos és élet­tel teli légkört teremt.

Színek

Ezt a helyiséget a legfris­sebb lila és aquamarin árnyala­tok keveréke dobja fel – ez az erőteljes kombináció jól mutat a falakon és a kanapén. Ezek a színek ismétlődnek meg a kék vázákon és poharakon, továbbá a lila mintás párnákon és a leven­dula-mályva szín-összeállítású szőnyegen. Ebbe a színgazdag enteriőrbe a fátyolszerű függöny hoz egy kis világosságot és könnyedebb hangulatot.

Kanapé

A robusztus kanapé elég nagy ahhoz, hogy az egész család elférjen rajta. Pazar megjelenése azonban egyszerű, tiszta és kortárs stílusú vonalvezetéssel párosult, minek következtében nem tűnik nyomasztóan nagynak. A különfé­le mintákkal és anyagokkal behúzott párnahegyektől a kanapé pu­ha és hívogató – olyan hely, ahol bárki elnyújtózhat és pihenhet egy nagyot. A képen látható nappali elég tágas ahhoz, hogy kényelme­sen megférjen benne ez a bútor­darab – ez fontos szempont, hi­szen egy kisebb helyiség túl zsúfolt lenne egy ilyen óriási kanapétól.

Ablak

Az áttetsző fátyolfüggöny csodálatosan romantikus és tava­szias hangulatot sugároz. Ez az anyag engedi be a szobába a le­hető legtöbb természetes fényt, és virágos mintázata igazán kel­lemes, nőies hangot üt meg. Ez a vékony függönytípus olyan szo­bába ideális, ahol beláthatnak. Ha egy kis meghittségre vá­gyunk, bármikor összehúzhatjuk, s mégsem zárjuk ki az éltető ter­mészetes napfényt.

Kiegészítők

A csillogó üvegtár­gyaktól a helyiség világosabbnak és sokkal ragyogóbbnak hat, ahogy a dísztárgyak felülete visszaveri a fényt. Az ablakban sora­kozó élénk kék és türkiz poharak, vázák illenek a fal színéhez, és pompásan egybefogják az egész enteriőrt.