Fürdő

3 formabontó mosdókagyló

Általában a legtöbb háztartásban ugyanazzal a fehér színű, porcelánból készült, szabványosított mosdókagylóval találkozhatunk. Most bemutatunk néhány innovatív ötletet, mely megváltoztatja a mosdókagylókról alkotott általános elképzelésünket.

Az alábbi mosdó teljes mértékben felülírja a mosdókagyló kialakításáról gondolt hagyományos feltételezéseinket. Hiszen nem porcelánból, hanem üvegből készült és a természetes kagyló forma helyett, ez téglalap alakot kapott. Az üveg általában a tisztaságot juttatja az eszünkbe, azonban ennek a mosdókagylónak a tisztán tartásához igencsak meg kell szenvednünk, hiszen ezen a felületen látszik meg a legjobban a szappanlerakódás és a vízkő.

mosdo1
Mosdó vagy akvárium? 🙂

A következő darab gránitörleményből készült. Mint, ahogy a képen is látható, ez az anyag remekül formázható és többféle színben is előállítható. Matt felületének köszönhetően melegebb hatást kölcsönöz fürdőszobánknak.

Különleges anyag, szín, forma
Különleges anyag, szín, forma

Ez a mosdókagyló letisztult formájával és különleges anyaghasználatával vívta ki figyelmünket. Fából készült, mely természetes anyagával és organikus megjelenésével, egyértelműen a keleti kultúra hangulatát idézi meg a fürdőhelyiségben.

Mosdókagyló fából - akár egy wellnessközpontban!
Mosdókagyló fából – akár egy wellnessközpontban!

 Keresgéljen tovább az egyedi ötletek között honlapunk segítségével!