Ötletek étkezőkhöz

Elegáns és modern étkező

Elegáns és modern étkező

Látvány

Ez az étkező gyönyörű bútoraival, formatervezett ét­készletével és remek anyagaival elegáns és modern. A látvány a kortárs stílus legtisztább voná­sait idézi.

Színek

A falak fehér és beige színe semleges hátteret képez a meleg fa és az elegáns, fehér porcelán számára. A cseresz­nyefából készült tálalóasztal telt barna színe nagyszerűen társul az asztal, a székek és a padló­burkolat halványabb fatónusához. Az összkép egységes és meleg hatású, és míg a tányérokkal és az asztalterítővel egy kis színt vihetnénk a térbe, még­is inkább kifinomult látványt nyújt a fehér és a szürke részle­teknek köszönhetően.

Bútorok

A tálaló régen olyanfaj­ta bútordarab volt, melyben nagyanyáink többek között a kristálykészletet tárolták. Ez manapság már nem így van. Modern és nagyon hasznos kiegészí­tőként funkcionál az étkezőkben és a nappalikban. A képen látha­tó meleg hatású, cseresznyefából készült modell szürke ajtóbetét­jeivel nagyszerű látványt nyújt, ráadásul hatalmas tárolókapaci­tással rendelkezik. A tölgyfa asz­tal és székek magukon viselik a modern design egyszerű vonal­vezetését, az üveg asztallap pe­dig ötletes és eredeti darab.

Étkészlet

Egy jó minőségű por­celán étkészlet stílust és egyéni­séget kölcsönözhet az asztalnak. Ez a formatervezett készlet nagy­szerű formájú, és csodálatos ba­rázdált felülete van.

Padlóburkolat

A fa padlóburko­lat tökéletes egy étkezőbe. Mo­dern és higiénikus – az elszórt morzsákat könnyű feltakarítani. Jelen esetben a padlólapok tónu­sa hasonló az asztaléhoz, miáltal finom, teljesen harmonikus lát­ványt eredményez.