Ötletek étkezőkhöz

Fehér és rózsaszín az étkezőben. Nyugodt és elegáns.

Fehér és rózsaszín az étkezőben. Nyugodt és elegáns.

Látvány

Fehér és a legédesebb, legbabább rózsaszín jellemzi ezt az étkezőt, mely csodálatosan nyugodt és elegáns. A látványt a kísértetiesen fehér anyaggal borított székek és az ízléses po­harak egészítik ki, míg a gyö­nyörű csillár bűbájt kölcsönöz a térnek.

Színek

A rózsaszín nem csak a lányszobák színe, bárhol nagy­szerűen nézhet ki. A titok nyitja a másik, inkább friss, mint negé­des árnyalat gondos kiválasztá­sában rejlik. Jelen esetben a fe­hér oldja meg ezt a problémát. A rózsaszínhez, a kifinomult ha­tás kedvéért, válasszunk egy cseppnyi szilvakéket vagy bíbort, majd az üde, modern összhatás érdekében adjunk hozzá renge­teg fehéret.

Bútorok

Az ószeresnél vásárolt különféle székeknek a fehér pamutszövet-behúzó kölcsönöz meglepően elegáns megjelenést. Válasszunk gépben mosható anyagot, így bármikor tisztává varázsolhatjuk a huzatokat. A széke­ken megtakarított pénzt fektessük be egy szép, kinyitható ebédlőasztalba, egy olyan csodálatos modellbe, melyet hiba lenne asz­talterítővel eltakarni.

Ablak

Az egyszerű, római roló anyagszükséglete minimális, így még olyan elegáns anyagot is választhatunk, mint a képen látható. Tökéletesen illik a fehér-rózsaszín témához, továbbá finom mintáza­tával fokozza az összhatást.

Kandalló

Ez az elegáns kőkandalló eredeti stíluselem, és ahe­lyett, hogy párkányzatát apró-cseprő dolgokkal zsúfolták volna tele, inkább egy növényt ábrázo­ló, lélegzetelállító fénykép lóg közvetlenül felette. Ezt még in­kább hangsúlyossá téve a mögöt­te lévő falazott kéménytest fehé­ren maradt. Ily módon számtalan kis dísztárgy zavaros elrendezése nélkül is érdekessé tehetjük a he­lyiséget.