Ötletek étkezőkhöz

Natúr színek és természetes anyagok az étkezőben

Natúr színek és természetes anyagok az étkezőben

Látvány

A képen látható étkező érdekes texturális egyvelegével érzéki enteriőrt alakít ki. A színek tompák és natúrak, melyek lehe­tővé teszik, hogy a természetes anyagok, a csillogó üvegek és a ragyogó porcelánok hangsúlyt kapjanak.

Színek

Az étkezőben számta­lan természetes anyagot látha­tunk – gyékényt, rattant, gyap­jút, bőrt -, így egyértelmű, hogy a színösszeállítás is természetes marad. A lágy zöldek összemo­sódása, a telt csokoládébarnák és krémszínek könnyed kombi­nálása időtlen hatást kelt, mellyel otthonos környezetet te­remthetünk.

Bútorok

A különféle textúrák keverése és egymáshoz illeszté­se vizuális és érzéki csemege mindenki számára. A gazdag textúrájú fonott gyékény- és fémszékek elegáns üveglapos asztal köré csoportosulnak. A lu­xus megjelenítéséhez a fal melletti konzol mélybarna bőrborí­tást kapott, mely szokatlan, ám rendkívül előkelő és lágy felüle­tet képez a bútoron.

Padlóburkolat

Ez a lélegzetelál­lítóan szép szőnyeg vastag és csomózott, pontosan olyan ha­tást kelt, mintha egy kavicsos tengerparton sétálnánk. A padló­nak érdekes és kellemes felületet kölcsönöz, s nagyszerű érzés a csupasz talpaknak is.

Kiegészítők

A kellékeket is gon­dosan összeválogatott, különféle textúrájú darabok jellemzik. Aranyló felületű csészék láthatók a lágy, tompa árnyalatú lenvá­szon asztali futón, néhány csillo­gó üveg gyertyatartó pedig egy matt, fekete tál mellett áll, mely­ben rattangolyók díszelegnek. A bőrkonzol bársonyos felületét egy fényes váza, egy tányér és egy politúrozott doboz kelti élet­re. A textúrákkal és a felületekkel való játék a halvány, finom ente­riőrt érzékivé varázsolja.