Ötletek előterekre

Előtér: ötletes tárolóhelyek, elegáns kiegészítők és a meleg rózsaszín színösszeállítás

Előtér: ötletes tárolóhelyek, elegáns kiegészítők és a meleg rózsaszín színösszeállítás

Látvány

Az ötletes tárolóhelyek, elegáns kiegészítők és a meleg rózsaszín színösszeállítás nem csak stílust kölcsönöz a szobá­nak, de nagyon praktikus is.

Színek

A lágy rózsaszín nyugta­tó, meleg hatású és kellemes, pont tökéletes az előszobába. Je­len esetben ez egy ezüstszínű ra­diátorral és néhány csillogó fém­kiegészítővel társult, melyek elveszik a falak édeskés, kislá­nyos hatását, és kortárs stílust kölcsönöznek neki. A natúrfa padlóburkolat természetes színé­vel viszont ezt a hatást lágyítja, megakadályozván a futurisztikusan elrugaszkodó hangulatot.

Fal

A krémszín és a rózsaszín kombinációja lágy összképet eredményez, de egy ezüstfesték­kel lefújt, egyszerű radiátor csi­petnyi ragyogást nyújthat, és megtörheti a negédes fal egyhan­gúságát. A falra függesztett tükör a szomszéd szoba ablakán beszűrődő fényt visszaverve világossá teszi az előszobát. Mindemellett ez az üres fal fókuszpontja, vala­mint a létfontosságú „nézd meg, hogy nézel ki, mielőtt elrohansz” lehetőséget is felkínálja. A hozzá tartozó kis polc remek helyet biz­tosít a kulcsoknak, melyek így mindig kéznél vannak. A galvani­zált fém levéltartó pedig a postai küldemények számára nyújt biz­tonságos menedéket.

Kiegészítők

A kis folyosó minden egyes kiegészítője a tárolást hiva­tott elősegíteni. Néhány egymásra helyezett bádogdobozka telefon­asztalként funkcionál, mindemel­lett nagyszerűen elnyeli a vaskos telefonkönyveket is. A fényes, ezüstszínű cipőtároló rendben tartja a cipőket, és tökéletes össz­hangot teremt az ízléses fémtár­gyakkal. Az i-re a kerek, rózsaszín szőnyegek teszik fel a pontot, me­lyek egyfajta állandóságot sugall­va kisebb foltokban megismétlik a fal árnyalatát.