Ötletek előterekre

Klasszikus előtér festett üvegajtóval, zöld fallal

Klasszikus előtér festett üvegajtóval, zöld fallal

Látvány

Az ajtó feletti és az ajtó­ba épített festett üveg színes és dekoratív dísze az előszobának, a falak üde zöldje és az ötletes ra­diátorburkolat pedig gondoskodik arról, hogy a helyiség mindig világosnak és rendezettnek hasson.

Színek

A falaknak ez a szívderí­tő és barátságos, halványzöld ár­nyalata, abban a pillanatban, ahogy belépünk a házba, jókedv­re hangol bennünket. A sötét­szürke szőnyegen nem látszanak a léptek nyomai, a színes üvegbe­tétek pedig egyrészt fényt enged­nek a helyiségbe, másrészt fénnyel és élénkséggel töltik meg.

Radiátor

Egy szűk előszobába ne zsúfoljunk be asztalt, inkább szereljünk fel egy polcot. Keve­sebb helyet foglal, és épp megfe­lelő tároló a levelek és a lakáskul­csok számára. Itt a polc egy perforált MDF-lapokból készült radiátorburkolatnak a tetejét al­kotja. Ez a radiátort rejtő darab vonzó látványával szépen belesimul a ház stílusába, így már be­léptünkkor képet alkothatunk a lakásról.

Fal

A radiátor fölé egy hatalmas tükröt függesztettek, ezzel a nagy­szerű ötlettel könnyedén tágabbá és világosabbá tehetünk egy kes­keny előszobát. Ezenkívül a lakás­ból kilépve ellenőrizhetjük itt a hajunkat és a ruhánkat. A kabátok számára egy fafogast szereltek az ajtó közelébe, így azok kézre állnak. Ügyeljünk arra, hogy mindig csak az évszaknak megfelelő ka­bátokat tartsuk itt, így elkerülhetjük, hogy az előszoba túlzsúfolttá váljon.

Ajtó

A teljesen hétköznapi elő­szobát drámai és pompás hallá varázsolta az ajtóba és föléje sze­relt színes üvegbetét. Ez a megol­dás nagyságrendekkel megnöveli a fényt az előszobában, amiből a környező helyiségek is része­sülnek, amikor pedig besüt a nap, a padlót és a falakat gyönyörű, színes minták lepik el.