Ötletek előterekre

Kreatív előtér praktikus rakodórésszel

Kreatív előtér praktikus rakodórésszel

Látvány

A képen látható nyitott terű ház előszobája egyenesen a nappaliba vezet az egyik olda­lon felfutó lépcsőzettel. Az ügye­sen elrendezett, praktikus és egy­ben attraktív rakodóterek jól kihasználják a tágas teret, míg a műalkotásnak is beillő fal friss, kortárs jellegű megjelenést köl­csönöz a szobabelsőnek.

Színek

A falakat mindenütt fe­héren hagyták, így a folyosó foly­tonosan megy át a lakótérbe. Ez üde hátteret képez a számtalan gyönyörű botanikai műremek­nek, és csupán a lépcső alatti, színes könyvekkel és magazinok­kal teli tároló töri meg a nagy fe­hér falfelületet.

Bútorok

Ezt a pompás polcsort direkt a lépcső alá tervezték, hogy kihasználják a tér minden egyes centiméterét. Mivel négyszögletes elemekből épül fel, tö­kéletesen illeszkedik a lépcső vo­nulatához, és érdekes mintázatot mutat, ahogy a kockák egymásra rakódnak. Az ilyen jellegű polcok beszerzése nem éppen olcsó mu­latság, azonban egy szűkös lakás­ban mindenképpen megtérül a befektetés, hiszen ezáltal ötlete­sen és effektíven használhatjuk ki az egyébként fölösleges tereket.

Műalkotások

Botanikai képek gyűjteménye díszíti a nappali fa­lát, színt és részletgazdagságot kölcsönözve neki. Bár úgy tűnik, hogy véletlenszerűen kerültek a falra, valójában határozott horizontális vonalak mentén he­lyezkednek el a képkeretek. Ez tökéletes összhangot alkot a lép­cső alatti tároló horizontális vo­nalaival is, és tekintetünket az aj­tótól egyenesen a ház belső tere felé vezeti.