Konyha

Régi, de mégis új! Köszöntsük a Bosch Retro hűtőszekrényét.

Az általános hűtőszekrények fehér színben kaphatóak és ötvözött acélból készülnek. Az ’50-es, ’60-as években azonban már sokkal vidámabb színekben is vásárolhattunk, sőt előfordultak a természet színeiben is, mint a zöld, piros, narancssárga, barna. Ma már ezek a retro hűtőszekrények elavultak, de a modern konyhában mégis helyet tudunk neki találni. Miért? A Bosch a legendás klasszikust újratervezte, és bevezette a piacra. A hűtők belső része is újra van gondolva, újabb színeket kaptak, és ezenfelül az energiahatékonyság A+ osztályába sorolták őket.
Az új Bosch hűtőszekrények szériája
Az új Bosch hűtőszekrények szériája

A Bosch hűtőszekrények kompakt formájával, lekerekített sarkával és markáns króm markolatával a régi idők sármjának elbűvölő keveréke, ami sosem megy ki a divatból, de mégis modern technológiával rendelkezik. Ez a kis hűtőszekrény 1949-ben lett kifejlesztve, és azóta túléli az állandóan változó design trendeket. A Bosch vállalkozói azonban figyelembe veszik a felhasználó szükségleteit és kívánságait, valamint néhány újítást is előtérbe helyeznek. Az újragondolt hűtőszekrényben minden megtalálható, ami egy modern hűtőszekrénytől elvárható:

  • super hűtés funkció
  • kis rekeszek
  • egy nagy zöldséges rekesz
  • üvegtartó
  • egy 4*-os fagyasztó jégkocka készítővel
  • 3 rakodópolc, biztonságos üvegből
  • végezetül egy rugalmas belső ajtó 5 ládácskával

A világos LED világítók kellemes megvilágítást adnak a hűtőszekrénynek. A Bosch Retro hűtőszekrénynek összfogyasztása 164 liter.Fekete, fehér, cappucino, piros vagy kvarz színben áll rendelkezésre, körülbelül 150-180.000 forintért. 

Ha szeretne Ön is egy Bosch Retro hűtőszekrényt, akkor különböző típusok közül válogathat: SMEG, Oranier, Big Chill és Elvira. Ez a modern, de mégis retro újítás egyedi színt visz a konyhánkba. Azonnal magához ragadja tekintetünket, egyedülálló atmoszférát teremtve otthonunkban. Nézze meg képgalériánkat, és hagyja magát inspirálni!