Lakásfelújítási tanácsok

Utolsó simítások amelyek életre keltik a szobát

Gyakran az utolsó simítások keltik életre a szobát, visznek bele melegséget és hozzák létre a megfelelő összképet. Gondol­kodjunk el hát azon, hogyan hozhatjuk összhangba értékes darab­jainkat az apró, látszólag különálló részletekkel.

Egy ágytakaró az örökségből, a kedvenc vázánk vagy néhány jól kiválasztott párna optikailag összehangolhatja a falakat, a bútorokat és a kiegészítő­ket. Figyeljük meg festményeink színeit, és kísérletezzük ki, hogy párnákon, szőnyegeken, nagyobb falfelületen vagy padlón hang­súlyként hogyan köszönnének azok vissza.

Virágokkal vagy gyü­mölccsel kiemelhetünk bizonyos színárnyalatokat. Az érdekes épí­tészeti adottságok, mint pl. a bonyolult mintájú lapokból kirakott kandalló vagy egy díszes párkánykoszorú gazdag ötlettár lehet.

  1. A nyugodt, minimalista lakásbelsőben a bútorok nem nyom­ják el egymást. A padlón, az asztalon és a fonott fotelen használt színek és fe­lületek egységet al­kotnak.Utolsó simítások
  2. A kicsi aranyke­retes madárkás kép (a bal felső sarokban) inspirálta a szoba be­rendezését. A hűvös kék szín a régence stílusú kanapén kö­szön vissza, amit az aranyszínű párnák hangsúlyoznak. Az élénk színek meg¬jelennek a függöny mintájában és a többi díszpárnán is.Utolsó simítások