Ötletek nappalikhoz

Kortárs stílusú nap­pali modern textúrákkal

Kortárs stílusú nap­pali modern textúrákkal

Látvány

Ez a kortárs stílusú nap­pali a modern textúrákat kiváló minőségű fabútorokkal ötvözi, így kellemes összkép alakul ki, a bútorok pedig egy életen át ki­tartanak mellettünk. A világos, nyugodt hátteret biztosító falak előtt a klasszikus bőrkanapé és a különös dohányzóasztal a he­lyiség fő ékességévé válik.

Színek

A törtfehérre festett fa­lak és az itt-ott elővillanó lágy, li­la árnyalatok semleges, de semmiképpen sem unalmas hátteret teremtenek. A fodros párnán, né­hány modern művészi alkotáson és egy érzéki üvegvázán mélybí­bor színek jelennek meg, míg máshol a mélybarna részletek biztosítanak meleg foltokat, a faasztal pedig ragyogó, természe­tes tónusokat hoz a térbe.

Bútorok

A doboz formájú, sötét bőrkanapé egyszerű, kortárs hangot üt meg. E mellé kiváló minőségű, fa dohányzóasztal ke­rült, melyben fiókok és polcok biztosítják a tárolókapacitás bő­ségét, e bútordarab időtlen, és minden korban elegáns. Az össz­képet csupán néhány, a többi elem tiszta és egyszerű vonalait megismétlő polc egészíti ki.

Kandalló

Az egykor díszes, vik­toriánus kandalló helyett most egy egyszerű, modern falfülke áll. A kandallópárkányt is eltávo­lították, s a falat simára vakolták, így egy ideális zug alakult ki egyedi tárgyak számára. Estén­ként a volt tűztérben gyertyát gyújthatunk, míg a kaptafa és né­hány érzéki, modern váza tökéle­tesen elvegyül a régi és az új da­rabok között.

Kiegészítők

A részletek tex­túráit felületükkel és színviláguk­kal lágyítják a helyiség hűvös összhatását. A szőtt takaró és a fodros párna hívogató puhasá­gával megtöri a kanapé tiszta és határozott vonalvezetését. Az üvegvázák és a tálak visszatükrö­zik a fényt, elegáns külsejük újabb kortárs stílusú elemmel gazdagít­ja a látványt, míg a könyvek ott­honosabb és barátságosabb lég­kört teremtenek.