Ötletek nappalikhoz

Meleg, natúr szí­nekből összeállított nappali

Meleg, natúr szí­nekből összeállított nappali

Látvány

Ezt a meleg, natúr szí­nekből összeállított nappalit egy­szerűen rendezték be, azonban a néhány ötletes és leleményes részlet egyéniséget sugároz, és nagyszerűen kihasznál minden lehetséges sarkot és teret.

Színek

A természetes színek könnyed, modern hangulatot árasztanak ebben a helyiségben. A szalmaszínű falak és a drapp padlószőnyeg látványa egyszerű­séget és harmonikus összképet eredményez. A terrakotta színű kanapé tovább fokozza a meleg tónusok hatását, de ügyesen megtöri annak folytonosságát.

Bútorok

A nappali minden egyes pontja a kikapcsolódás és a szórakozás kényelmét szolgál­ja. A puha kanapék és fotelek szinte hívogatják az embert, az egyszerű dohányzóasztalra ké­nyelmesen letehetjük a csészéket és az ételt, ha vendégeket fogadunk, a magas CD-tartó állvány pedig azt jelzi, hogy a zene is mindig kéznél van.

Kiegészítők

Az ötletes megol­dások a lehető leghatékonyab­ban használják ki a teret. A ra­diátor feletti holt térbe egy egyszerű polc került, mely töké­letes helyet biztosít a képek és a kedvenc dísztárgyak számára, íves tartókonzoljaira akár egy-egy lámpást is tehetünk, így es­ténként hangulatos gyertyafény ragyogja be a nappalit.

A felüle­tek rendezett és tiszta összké­pének megtartása érdekében egy fémkaspó biztosít helyet a cserepes növény számára. Ez­zel egy kevés zöld is került a nappaliba, mely nem igényel extra helyet az asztalon vagy a polcon. Hasonló okokból a két váza is a földön áll, ezzel karak­tert adva az amúgy egyszerű térnek és meglágyítva a magas CD-torony megjelenését.