Ötletek nappalikhoz

Nappali ahol a krém és fehér árnyalatai könnyed eleganciát sugároznak

Nappali ahol a krém és fehér árnyalatai könnyed eleganciát sugároznak

Látvány

A szellőrózsák lágy ró­zsaszín, krém és fehér árnyalatai könnyed eleganciát sugároznak. Ebben a nappaliban minden a kényelmet és a kikapcsolódást szolgálja: a már bűnös módon puha szőnyeg, a süppedős kana­pé, a párnakupacok.

Színek

A nőiesen finom hangu­lat a falak lágy, rózsaszín árnyala­tának köszönhető. A túlzottan negédes összkép elkerülése vé­gett rengeteg üde, világos színfolt élénkíti az összeállítást. Jelen esetben a krémszín alakított ki nyugodtabb légkört, míg a pár­nákon különféle rózsaszínek je­lennek meg, a mélycseresznyétől egészen az édes mandulaszínig.

Bútorok

Nagyok, párnázottak és igazán kényelmesek. A nappali­ban látható bútorok a kikapcsoló­dást szolgálják, így mind a kana­pé, mind pedig a fotel ülőfelülete vastagon párnázott, továbbá le­kerekített karfájuk is maximális kényelmet biztosít. A tér tágas, így a bútorokat nem kellett szoro­san a falhoz tolni, inkább még nyugodtabb légkört teremtve szabálytalanul rendezték el. A hatal­mas zsámoly is vastagon párná­zott, így újabb, komfortos ülőal­kalmatossággal bővült a szoba, mely mindemellett hatalmas tá­rolókapacitással is rendelkezik, s elrejti az alkalmi rendetlenséget.

Padlóburkolat

A szőnyeg rene­szánszát éli, így nem csoda, ha olyan sok fantasztikus modell kö­zül válogathatunk. A képen a 70-es évek klasszikus, hosszú szőrű darabjának modern változatát láthatjuk, mely fényűző, finom ár­nyalatú és kellemesen bozontos felületével a helyiség egyik leggazdagabb textúrájú, extrán pu­ha anyaga.

Világítás

A csillárok manapság új életre keltek. Tökéletesen ille­nek a nagyobb enteriőrökbe, ahol különleges megjelenésükkel sem nyomják el a teret, mint ahogy itt sem. Kiegészítő hangulatvilágításként a függönyrúdra felerősített virágmintás égősor szolgál, melynek fénye meleg ra­gyogással tölti meg a nappalit, továbbá még kikapcsolt állapot­ban is csodálatos látványt nyújt.