Falfesték

Mikor a zuhanyzás igazi élménnyé válik!

A fürdőszoba manapság boldog momentumaink egyik élettere. Ugyanolyan igényesen rendezzük be, mint konyhánkat, ezért is fokozott figyelmet kell szentelnünk a fürdőszobai csempe kiválasztásánál is. Csempe márványból, vagy mozaik kinézettel, természetes kövekből kialakítva, virágos vagy geometriai mintákkal? Ezen múlik, hogy fürdőnk egy otthonos hellyé válhasson a magány és kikapcsolódás számára.

Virágba borult csempe

viragba-borult-csempe

A nem egészen természetes kövekből kialakított csempe, ami kissé szigorúan hat, egy enyhe effektet ad az oldalsó falon. Ezzel a könnyed kialakítással klasszikus stílust varázsolhatunk fürdőszobánkba.

Klasszikus és egyszerű! -mozaikból összerakott csempefelületek

Mozaik mintás csempe
Mozaik mintás csempe

Klasszikus mozaik csempe könnyeden ívelt alakkal, krémfehér színben, világosbarna fugával: a fürdőnek természetes kinézetet kölcsönöz. A fabútorok és bronz színek stílusos kiegészítők ehhez a modern stílushoz. Ha a csempe nem fedi az egész falat, csupán díszként szolgál, akkor fürdőnk igazán elegáns és klasszikus kinézetet kap. Ez a stílus tökéletes azok számára, akik nem szeretik a giccset, egyszerűségre, kifinomultságra törekszenek.

Keleti kényelem

Leheletnyi keleti hangulatot adhatunk a fürdőszobának, ha a nagy termőkőlemezeket különböző mintákkal egészítjük ki oliva és világosbarna tónusokkal. A fényesség és nyugalom fog egyesülni ezzel a tippel.

Helyezzük magunkat keleti kényelembe!
Helyezzük magunkat keleti kényelembe!

A Vintage stílus és a modern szürkeség tökéletes variációk egymásnak, ami nemes stílust ötvöz a fürdőszobába a különböző mintákkal és figurákkal. Nagyfelszínű fényes csempék és világos virágminták. Valami a mai életünkből, és valami a múltból, klasszikusan egyesülve.

A bátrabbak számára: modern virág és szívmotívumok

A virág- vagy szívminták igazi szemvonzók a fürdőben.Kombinálva a hideg paszteltónusokat a fehér kialakítással, modern stílust érhetünk el.