Csináld magad - konyha

Modern tárolás konyhában – ötletek

A tárolási megoldások különösen fontosak egy modern vagy minimalista stílusú kony­hában, mert ezekkel nem fér össze a zsúfolt­ság. Nézzünk körül, és keressünk szokatlan, kreatív megoldásokat!

Tartó

Néhány edény sok helyet foglal el, ráadásul a kony­haszekrény mélyében eltűnve nehezen férünk hozzájuk. Modernizáljuk a divatjamúlt edénytárolót! Ezen a krómo­zott változaton jól elférnek a leggyakrabban használt edé­nyek.

A formatervezett, összecsukható konyhai székek

A formatervezett, összecsukható konyhai székeket a fal mellé támasztva könnyedén eldughatjuk, de azonnal kéznél vannak, ha sok vendégünk van.

Tálalószekrény

Ezzel a tálalószekrénnyel helyettesíthetjük a konyha­bútor alsó elemeit. Könnyen hozzáférhető tárolóhelyet, és egyben hasznos munkafelületet biztosít.

A nyitott rácsos polc egy jól alkalmazható bútordarab a konyhában

A nyitott rácsos polc egy jól alkalmazható bútordarab a konyhában, különösen, ha kevés a hely, és el akarjuk kerülni, hogy a helyiség tömve legyen berendezési tárgyakkal.

Helyet szabadíthatunk fel a munkalapon, ha a kenyértartót felszereljük a falra

Helyet szabadíthatunk fel a munkalapon, ha a kenyértartót felszereljük a falra. Fúrjunk két lyukat a hátsó falába, és csavarozzuk a helyére.

Tojástartó

A tojásos kosárról a vidékies stílus juthat eszünkbe, de ez a címkéitől megfosztott, evőeszköztartónak használt konzervdobozokkal jól illik a modern környezetbe.