Lakástextíliák

Halványlila hálószoba – tippek

Alakítsunk ki romantikus háló­szobát finom, visszafogott színekből és ízléses virágmintás anyagokból.

Alakítsunk ki romantikus háló¬szobát finom, visszafogott színekből és ízléses virágmintás anyagokból. A harmonikus hatáshoz mindenekelőtt válasszunk halványlila vagy rózsaszín ágyneműt egyszínű anyagból. Az olyan finom részletek, mint a csipkés szél, tökéletesen illik ehhez a stílushoz. Egy régies hatású virágos takaró kihangsúlyozza a szoba jelleg¬zetességét, és finom anyaga kellemes látványt nyújt az ágyon. A takaró színe lehetőleg olyan legyen, ami¬lyen illik a szoba rózsaszínű és lila alaphangulatához - a mélyebb, sötétebb rózsaszín kiváló ehhez a visszafogott színvilághoz. Díszítsük az ágyat külön¬böző színű dekoratív párnákkal mélyrózsaszín, lila és halványrózsaszín árnyalatban. Egy kevés világoské¬ket is adhatunk hozzá. A falakat fessük kellemes lilára vagy hasonlóan halvány árnyalatúra, de tartózkodjunk a merész, erős színektől. A halvány padlószőnyeg és a fa-vagy a fehérre festett bú¬tor illik leginkább ehhez a stílushoz. Egészítsük ki a kompozíciót bolyhos szőnyeggel, amely ki¬hangsúlyozza annak pompás, fényűző hatá¬sát. Végül csinos virág¬csokrokkal és képekkel díszítsük. Mit használ¬hatunk még? • régi bútor fehérre festve, • világoskék vagy hal¬ványrózsaszín vas¬tag bársonyszőnyeg, • ízléses, modern minták a falon. A párnák a szobának meghitt, fényűző jelleget adnak, és nem kerülnek sokba. Jól mutatnak különböző árnyalatokban, mintákban. A friss virágok romanti¬kussá és barátságossá teszik a szobát. Selyem és száraz is jó. A bársonyfüggöny fényűző, romantikus hatású, különösen, ha mélyrózsaszínt választunk.

A harmonikus hatáshoz mindenekelőtt válasszunk halványlila vagy rózsaszín ágyneműt egyszínű anyagból. Az olyan finom részletek, mint a csipkés szél, tökéletesen illik ehhez a stílushoz. Egy régies hatású virágos takaró kihangsúlyozza a szoba jelleg­zetességét, és finom anyaga kellemes látványt nyújt az ágyon. A takaró színe lehetőleg olyan legyen, ami­lyen illik a szoba rózsaszínű és lila alaphangulatához – a mélyebb, sötétebb rózsaszín kiváló ehhez a visszafogott színvilághoz. Díszítsük az ágyat külön­böző színű dekoratív párnákkal mélyrózsaszín, lila és halványrózsaszín árnyalatban. Egy kevés világoské­ket is adhatunk hozzá.

A falakat fessük kellemes lilára vagy hasonlóan halvány árnyalatúra, de tartózkodjunk a merész, erős színektől. A halvány padlószőnyeg és a fa-vagy a fehérre festett bú­tor illik leginkább ehhez a stílushoz. Egészítsük ki a kompozíciót bolyhos szőnyeggel, amely ki­hangsúlyozza annak pompás, fényűző hatá­sát. Végül csinos virág­csokrokkal és képekkel díszítsük.

Mit használ­hatunk még?

  • régi bútor fehérre festve,
  • világoskék vagy hal­ványrózsaszín vas­tag bársonyszőnyeg,
  • ízléses, modern minták a falon.

A párnák a szobának meghitt, fényűző jelleget adnak

A párnák a szobának meghitt, fényűző jelleget adnak, és nem kerülnek sokba. Jól mutatnak különböző árnyalatokban, mintákban.

A friss virágok romanti­kussá és barátságossá teszik a szobát

A friss virágok romanti­kussá és barátságossá teszik a szobát. Selyem és száraz is jó.

A bársonyfüggöny fényűző, romantikus hatású, különösen, ha mélyrózsaszínt választunk.

A bársonyfüggöny fényűző, romantikus hatású, különösen, ha mélyrózsaszínt választunk.