Fürdő

Képes tippek a fürdőszobához: letisztult- és rusztikus stílus

Letisztult stílus

Párosítsunk egyszerű elemeket szűk színpa­lettával, hogy fürdőszobánk letisztult és nyugodt legyen. Üvegtartók, természetes csempék és néhány könnyed apróság, példá­ul növények vagy kavicsok: ez minden, amire szükségünk van.

Egy keskeny ablakládában füvet nevelünk

Egy keskeny ablakládában füvet nevelünk, ez ideva­rázsolja a természetet, és illik a természetes anyagokhoz és a tiszta fehér kompozícióhoz

Használjunk egyszerű bádog tárolóegységeket.

Használjunk egyszerű bádog tárolóegységeket. Akár mi magunk is elkészíthetjük őket perforált bádoglemezből, vagy bádoglemez-darabokkal díszíthetünk egyszerű dobozokat.

Az egyszerű üvegtartókban egy egész zacskónyi vat­talabda vagy hasonló dolog elfér

Az egyszerű üvegtartókban egy egész zacskónyi vat­talabda vagy hasonló dolog elfér, így nem kell egy egész szekrényt limlommal megtöltenünk

Vannak olyan növények, amelyek egyenesen imádják a fürdőszoba párás melegét

Vannak olyan növények, amelyek egyenesen imádják a fürdőszoba párás melegét. Válasszunk olyan növényt, amely illik a fürdőszoba színeihez.

néhány semleges árnyalatot vegyítsünk és kombináljunk egymással

Legyünk visszafogottak, és csak néhány semleges árnyalatot vegyítsünk és kombináljunk egymással. Mozgalmasságot a különböző textúrákkal érhetünk el.

A vászon csodálatos, olcsó és természetes anyag

A vászon csodálatos, olcsó és természetes anyag, és jól használható textil berendezési tárgyaknál, mint amilyen például ez a szennyestartó.

Rusztikus

A rusztikus kiegészítők természetes anya­gokból készülnek, és nagyszerűen illenek a fürdőszobába. A rattan, a vesszőfonat, a fa és a bambusz textúrájukkal mind érdekessé­get csempésznek a helyiségbe.

Használjunk fonott bevásárlókosarat a törülközők vagy tisztálkodó szerek tárolására

Használjunk fonott bevásárlókosarat a törülközők vagy tisztálkodó szerek tárolására. Kisebb kiegészítők, például a kilépő, készülhetnek fából.

Egy sokfiókos, kisebb komódban nagyszerűen elférnek a mosdószerek, szappanok és sminkszerek.

A szalmával borított gyertyák különlegessé teszik ezt a természetes kompozíciót, ahogy a fa szappantartó és a kádpolc is. Egy sokfiókos, kisebb komódban nagyszerűen elférnek a mosdószerek, szappanok és sminkszerek.

Egy robusztus fonott kosár szolgálhat ülőkeként is, ha párnát teszünk a tetejére.

Egy robusztus fonott kosár szolgálhat ülőkeként is, ha párnát teszünk a tetejére.

Szekrény

Ennél a szekrénynél ötletesen kombinálták a faborítást a fonott kosarakkal, amelyek mély, praktikus fiókként funkcionálnak.

Kosár

A bevásárlókosarak vagy háncskosarak nagyszerű szolgálatot tesznek, mint törülköző- vagy WC-papír tartók.

A vesszőfonat, a rattan és a fa anyaga nagyszerűen illik egymáshoz.

A vesszőfonat, a rattan és a fa anyaga nagyszerűen illik egymáshoz. A fedeles kosarak lágy íveikkel tovább hangsúlyozzák a rusztikus hangulatot.