Lakberendezés

A fürdőszobában is rend a lelke mindennek

A fürdőszoba általában nem a rendezettségéről híres. Miért is? A sok apróság miatt, amitől a fürdő szinte tárolóhelyiségnek tűnhet. Érthető, hiszen a sok pipierére szükségünk van a tisztálkodáshoz.

Összeállítottunk pár ötletet, amivel rendezettebbnek fog hatni a fürdőszobánk.

1.tipp

Ötletek az IKEA-tól
Ötletek az IKEA-tól

Hogy eltüntessük a körömlakkokat, körömápolós cuccainkat, vásároljunk egy tárolódobozt.Ezeket könnyen tárolhatjuk egy fürdőszobai fiókban, vagy például a mosdókagyló alá is rejthetjük.

A fenti képen az IKEA egyik sorozatát, a Serie Godmorgont láthatják.

2.tipp

Létrapolc- nem csak a törülközőknek!

A sokszínű és hasznos létrapolc
A sokszínű és hasznos létrapolc

Egy fehérre festett létrából készített polc nem csak jól néz ki, hanem praktikus is egyben. Rendezett pakolás esetén rengeteg helyet biztosít a törülközők, és más egyéb fürdőszobai kellék számára: tusfürdő, krémek,stb. Inkább azokat a dolgokat pakoljuk rá, amire mindennap szükségünk van, hiszen ezek vannak leginkább kéznél.

3.tipp

Fessük feketére a fürdőszobát!…Biztos jó ötlet ez?

Higyjék el, egészen jól nézhet ki, ha elég fehér bútorral és más berendezésekkel adunk a színnek egy kis kontrasztot. Nézzék csak meg az alsó képet!

Sakktábla stílus
Sakktábla stílus

A fekete-fehér design egyébként manapság nagyon trendinek számít.

4. tipp

Faliakasztóval is tudunk helyet spórolni. Klasszikus esetben az akasztók a fürdőkabát vagy kéztörlő elhelyezését szolgálják, de akár nyakláncokat is felakaszthatunk rá.

Sőt, az alsó képen láthatják is, hogy egy igényes kis tasakba elhelyezett szappan is mennyire dizájnos tud lenni.

Akár szappant is akaszthatunk a falra!
Akár szappant is akaszthatunk a falra!

 

5.tipp:

Vásároljunk akár több szennyes zsákot is, és helyezzük szorosan egymás mellé. Így lesz helye is a mosnivalónak, sőt külön zsákokba tehetjük a fehér, a színes, és a sötét színű ruháinkat. Időt spórolhatunk meg vele a mosáskor, hiszen nem kell különválogatni a ruhadarabokat.

Szennyeseink praktikusan elhelyezve
Szennyeseink praktikusan elhelyezve

 

Próbálkozzanak meg ezzel a pár technikával, ötlettel, és fürdőszobájuk máris rendezettebb hatást kelt majd. Mennyivel jobb egy ilyen fürdőbe lépni,nem?