Ház

Hogyan rendezze be otthonát? Mi segítünk!

Egy-egy példát mutatunk arra, hogyan rendezheti be otthonában a különböző helyiségeket. Legyen az a konyhája, hálószobája, étkezője, vagy akár az irodája. Cikkünket folytatjuk később további stílusok bemutatásával is, hiszen ennek a palettája végtelen. Számos stílussal találkozhatunk, melyet ízlésünkhöz alakíthatjuk.

Hálószoba- ,,A kevesebb több”

Minimalista kényelem
Minimalista kényelem

Minimalista kényelem egy kevéske pompával, és árnyalt színekkel. Ehhez párosul egy- két antik bútordarab, mint például a fotelek vagy egy szép műalkotás, ami igazán passzol ehhez a stílushoz. Többre nincs is szükségünk!

Étkező

Kézzel rajzolt minták a konyhafalon
Kézzel rajzolt minták a konyhafalon

 

Agnus Anesund fényképész képét köszönthetjük. Az étkező falán díszeleg egy kreatív, integrált falfestés. A kézzel rajzolt faalakzatok valósítják meg a stílussal járó hangulatot. Először papírra viszik fel a formát, majd egyszerűen csak felragasztják a falra. Így vihetünk mi is egyediséget otthonunkba. Egy biztos: másnál nem fogunk ugyanolyannal találkozni!

Nappali

Fehér álomnappali
Fehér álomnappali

 

Egy fehér világ egy álomszerű vendégszoba számára. Igazán különleges látványt nyújtanak a falon a redőzött képek, amik ráadásul színben is passzolnak egymáshoz. Aki több színt használ, az párnák vagy fotelek segítségével tudja az egész hangulatot még tovább fokozni.

Irodaszoba

Ebben az irodaszobában minden dekoráció, kiegészítő elem jól érvényesül. Egy iroda berendezéséhez ezen a képen egyszerűen minden tetszetős, harmonikus. Különösen a kis fiókelemek a kép bal oldalán.

Amiért talán érdemes megfontolni a fehér szín választását egy irodához, az az, hogy ezzel az árnyalattal kinyitjuk a teret, a bezártság érzését kerülhetjük el, ami viszont gyakori probléma lehet munka közben. Átláthatóbb, világosabb, és rendezettebb környezetet teremthetünk magunkat. Így pedig a munka is könnyedebb, nemde?

Az iroda is hófehérben pompázik
Az iroda is hófehérben pompázik

Mindig csak a fehér??

Nem vagyunk a fehér ellen. Sőt, ellenkezőleg: Minél több, annál jobb. Úgy látszik, hogy a mai cikkünk a fehér szín megkedvelésére hajazik. Az előbbiekben a vendégszobához ajánlottuk, de szerintünk az irodaszoba berendezésénél is tökéletesen megállja a helyét. Talán az egyik olyan szín, amivel nem lehet mellélőni, tegyük azt bárhova, színezzünk vele bármit… Egyszerű, de nagyszerű!

Cikkünkben Magnus Anesund képeit használtuk fel.