Ház

Hogyan töltsük szabadidőnket kertünkben vagy erkélyünkön?

Itt a kerti- és erkélyszezon! Ilyenkor nyáron a szabad ég alatt sokkal többet tartózkodunk, mint lakásunkban, és eltűnnek a határok a kerti és a lakásban lévő bútorok között. Egy fotel a kertben?Semmi probléma! Szeretnénk bemutatni három kertibútor gyártót.

KETTAL

Az innovatív vállalat Spanyolországban található, ott készítik az összes bútort és mindenféle más terméket is. A kertibútor gyártók a jelen egyik legtekintélyesebb dizájnereivel együtt dolgoznak: Hella Jongeriussal, Jasper Morrisonnal és Patricia Urquiolaval. Számos bútort terveztek már a vállalat számára. Az utóbbi dizájner tervezte a Kettal kisházikót. Benne találunk egy tetővel fedett relaxációs ágyat.Mindez a szabadban! Kell még ennél több a boldogsághoz?

Relaxációs ágy a szabadban
Relaxációs ágy a szabadban

SKAGERAK

A név azt sejteti, hogy egy skandinávval van dolgunk, pontosabban mondva: egy dánnal. A bútorgyártó nem csak gyárt, hanem a fát,mint anyagot dolgozza át ( a belső helyiségben lévő bútorok az úgynevezett skandináv látásmód alapján készülnek ). A vállalat számára fontos a tartósság és a környezettudatosság.

Környezettudatos ház a Skageraktól
Környezettudatos ház a Skageraktól

 

Egy kis tipp: aki még több képet, és bútort szeretne Skageraktól megcsodálni, vagy szüntelenül sóvárog a szabadba, lapozza át a vállalat online katalógusát.

TRIBÚ

Ami a luxushoz jár-Tosca székek!
Ami a luxushoz jár-Tosca székek!

,, Living the good life outside”

A Tribú sajátos mottója egészen jól illik a belga outdoor bútorgyártóhoz. Már-már luxusról beszélhetünk, ami korántsem olcsó, de néha az ember megengedheti magának, hogy elcsábuljon- vagy hogy egy kis kirándulást tegyen a szép ,, mi lenne ha” világba…Mi lenne például, ha ma a szabad esténket egy üveg Apérol Sprizz társaságában töltenénk az úszómedence mellett egy Tosca székben?

Mindenesetre sok sikert kívánunk az álmok megvalósításához!