Ötletek konyhákhoz

Rusztikus stílust idéző krémszínű konyha, modern tűzhellyel

Rusztikus stílust idéző krémszínű konyha

Látvány

A rusztikus stílust idéző krémszínű konyhabútort egy mo­dern tűzhellyel, vörös falakkal és számtalan, megkapó, rozsda­mentes acél kiegészítővel társí­tották ebben a konyhában.

Színek

A konyhabútor és a csempék puha, meleg krémszí­ne könnyed, kellemes hátteret képez. Az ugyanolyan lágy tónu­sú zöld és vörös árnyalatú falak melegséget árasztanak, a krómo­zott felületű készülékek és kony­hai eszközök pedig csillogásukkal emelik a helyiség összképét.

Konyhabútor

Ebben a helyiség­ben a különféle formájú és mére­tű konyhabútorelemek kihasznál­ják még a legkisebb zugokat is. A kis szekrénykék, mint például a páraelszívó két oldalán látha­tók, nyilvánvalóan nem olyan nagy tárolókapacitással rendel­keznek, mint a többi. Ennek elle­nére tökéletesen használhatók a kisebb konyhai tartozékok, fű­szerek tárolására, amiket viszont szükség esetén a mélyebb, nagyobb szekrényekből nehézkes lenne előkotorászni.

A nyitott polcok, melyek belseje a fallal megegyező vörös színű, a párael­szívó mellett lévő szűk teret ki­használva összekapcsolják a kü­lönböző bútorelemeket, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy kedvenc tárgyainkat itt sorakoztassuk fel.

Munkafelület

Ez a sötét, gránit hatású laminált pult ad némi ka­raktert a helyiségnek. Tökéletes választás bármely konyhában, mivel sötét színével erőteljes vá­lasztóvonalat húz a konyhabúto­rok közé anélkül, hogy az összha­tás túl barátságtalanná válna.

Fali akasztó

Kis konyhánk leg­apróbb felületeit is kihasználva szereljünk a falra egy, a képen látható akasztós tárolót. Ezáltal olyan kis tereket tehetünk hasz­nossá, ahová például egy szek­rény már nem férne el. Ide akaszthatjuk vagy helyezhetjük a gyakran használatos háztartási eszközöket, fűszereket stb.