Fürdő

Élénk kontrasztok a fürdőszobában

Varázsoljuk el a szokványos fehér fürdőszobát úgy, hogy vad színű kiegészítőket választunk. Ezeket bármikor lecserélhetjük, ha válto­zik a hangulatunk.

Élénk kontrasztok a fürdőszobában

Így tényleg szinte pillanatok alatt vidíthatjuk fel a fürdőszobát – különösebb hibák nélkül. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy élénk színűre fessük-e a falat, vagy nincs időnk a komolyabb átalakításra, a kiegészítők lecserélése egyszerű és kézenfekvő meg­oldás.

Fessük be a falakat simán fehér emulziós festék­kel. Ezt aztán folytathatjuk azzal, hogy fényes lakkal vonjuk be a közönséges fapadlót. Ebben a fürdőszo­bában szabadon álló kád van, amely antik jelleget kölcsönöz a helyiségnek. Egy beépített fürdőkád modernebb hatást keltene.

Ennek a stílusnak lényege, hogy élénk színű kiegészítőket választunk. A kilépők, törülközők, szappanok és habfürdők nagyszerű kiindulópontok, mivel mindig sok színben kaphatók. Az eredmény akkor lesz a legszebb, ha három vagy négy szín, például a cseresznyepi­ros, zöldeskék, sárga és kék mellett tartunk ki. Művünket megkoronáz­hatjuk fényes króm kiegészítőkkel is.

Mit használ­hatunk még?

  • merész színű kád vagy kádpanel
  • élénkre festett fa­bútor
  • egy élénk színűre festett fal.

Élénk szín

Érjünk el különleges hatást élénk, vad színű törülközőkkel és kilépők­kel! Kombináljunk cseresz­nyepiros és zöldeskék ár­nyalatokat.

Élénk színek

Nem lesz zsúfolt a fürdőszoba, ha hasonló, élénkrózsaszín dobozokat használunk. Azok színét még élénkebbé tehetjük, ha átfestjük őket a fürdőszoba színvilágának megfelelően.

Tál alakú mosdó az asztalka tetején

Egy szokatlan, tál alakú mosdó az asztalka tetején karakteresebbé teszi a fürdőszobát.