Fürdő

Friss és elegáns fürdőszoba

Friss és elegáns fürdőszoba

Kombináljuk a lágy zöldeskéket zöld üveggel, hogy a fürdőszoba igazán stílusos legyen! Ez az egyszerű színvilág friss, meg­nyugtató és üde hangulatú.

Fessük le a falakat emulziós festékkel finom zöldeskékre – ennek a színnek csodálatosan nyugtató hatása van. A zöld üveg itt nagyon fontos, és kellemesen pihentető, meditatív hatású. Használjuk fel a csap mögötti csem­péhez és a polcokhoz is. A zöld hatása erősebb lesz, ha a zöldeskék falon is megjelenik. Keressünk a zöld üveggel harmonizáló árnyalatú festéket, és fessük be vele a fürdőkád paneljét. Ha szükséges, vásárol­junk a kád méretére vágott farostlemezt.

Egyszerű, de mutatós díszítés, ha a kád­panelre erős ragasztóval háromdimenziós farombuszokat ragasztunk. Ezeket modern­né varázsolhatjuk úgy, hogy króm kárpitos­szögeket tűzünk mindegyik közepébe.

Tegyük látványossá a modern radiátort is, és helytakarékosság céljából helyezzük a kád vagy a WC fölé. Végül fessük a padlót fehérre, aztán ken­jünk rá egy második, zöldeskék réteget.

Mit használhatunk még?

  • fehér, üveg vagy zöldeskék csempe,
  • természetes fapadló,
  • króm bútorok.

Lágy zöld üveg

Utolsó simításként he­lyezzünk el átlátszó vagy lágy zöld üvegeket és vázá­kat, amelyek harmonizál­nak a többi üvegtárggyal.

Króm kiegészítők

A króm kiegészítők elegáns elemei ennek a stílusnak, fényes és tiszta hatást keltenek. Használjunk króm csapokat, kádpolcot, polcokat és fogkefetartókat.

Fali radiátor

Helytakarékos megol­dás a falra szerelt radiátor a kád vagy a WC fölött.