Fürdő

Gyógyfürdő stílusú fürdőszoba

Gyógyfürdő stílusú fürdőszoba

Mutatós, mai hatást érhetünk el kék mozaikkal. Ennek a stílusnak a lelke a mozaikcsempe. Itt padlóként is szolgál, de a falakra is felkú­szik a zuhany, csap és a polcok mögött. Le­het kék, vagy akár fehér is a megfelelő hatás érdekében.

Ez a stílus nagyszerűen illik a kicsi fürdő­szobába, mert egyedi kád és zuhanytálca van benne. A sarokcsap is a kis helyhez al­kalmazkodik, a fölötte levő tükör pedig vizu­álisan megnöveli a teret. Tiszta fehér, egysz­erű vonalú kád illik leginkább ide.

Az ablakok dísztelenek ebben a fürdő­szobában, de egy egyszínű, fehér vagy türkiz színű roletta szintén beleillik a képbe. A fürdőszoba egyszerű, szellős berendezése azt feltételezi, hogy csak kevés bútort vagy tárolóhelyet helyezünk el benne, amelyek­ben a legszükségesebb dolgokat tartjuk. A fehér színű bútor a legjobb megoldás, a króm és alumínium pedig pompásan mu­tat. Végül az egy­szerű bíbor és fehér kiegészítőkből alig néhány darab kell, hogy megőrizzük az igényesen letisztult megjelenést.

Mit használ­hatunk még?

  • nagy felületű moza­ik a falon,
  • aranyszerelvények,
  • tengerzöld mozaik­kockák.

Az egyszerű elválasztó­fal praktikus alkóvot hoz létre a polcoknak

Az egyszerű elválasztó­fal praktikus alkóvot hoz létre a polcoknak. Az üveg­polcok simulékony tároló megoldást kínálnak, és harmonizálnak az átlátszó zuhanyfallal.

A mozaikpadló hatásos és meghatározó eleme az egész berendezésnek

A mozaikpadló hatásos és meghatározó eleme az egész berendezésnek. A padló lerakásához szakember kell!

Egy kisebb méretű fürdőkád gazdaságosan használja ki a rendelkezés­re álló szűkös teret

Egy kisebb méretű fürdőkád gazdaságosan használja ki a rendelkezés­re álló szűkös teret.