Csináld magad - konyha

Ízléses terítési és tárolási ötletek a konyhához

Sokszor a legegyszerűbb ötletek, mint egy ízléses teríték vagy ötletes tárolási megoldások biztosítják a tökéletes összképet. A mintázatok kontrasztja, a természetes anyagok színeinek finom harmóniája bámulatos hatást kelthet.

Tárolás

Néhány, a konyha sarkába állított fonott gyékény­szatyorban konyhai textíliákat, vagy zöldségeket és gyümölcsöket tárolhatunk.

Válasszunk egymáshoz illő porcelánedényeket

Válasszunk egymáshoz illő porcelánedényeket a nél­külözhetetlen dolgok számára. Polcon, vagy a szekrény te­tején tárolva sok helyet szabadít fel a konyhaszekrényben.

Evőeszközök

Az evőeszközöket egy megmosott és megszárított, hosszú, széles fűszállal összekötve egyszerű, de elegáns terítéket készíthetünk.

Ötletes adagoló

A szénsavas italok rabjai számára hasznos ez az ötletes adagoló, amely megakadályozza, hogy a dobozok ide-oda guruljanak a hűtőszekrényben.

Készítsünk különleges terítéket

Készítsünk különleges terítéket. Az összecsavart szalvétát kössük össze egy zsineggel vagy spárgával, és díszítésnek csúsztassunk alá egy levelet. Illatos növényeket válasszunk, rozmaringot, vagy levendulát.

Kölcsönözzünk konyhánknak retro hangulatot deres hatású, homályos üvegből készült palackkal és ivópoharakkal

Kölcsönözzünk konyhánknak retro hangulatot deres hatású, homályos üvegből készült palackkal és ivópoharakkal, valamint egy díszes üvegtárolóval a többszínű szívószálak számára.