Lakástextíliák

Pasztell gyerekszoba

Pasztell gyerekszoba

Üde gyermekszobát alakíthatunk ki, ha a finom rózsaszín árnyala­tokat halványkékkel társítjuk és néhány piros foltot adunk hozzá. Az ágy változatos mintájával és színeivel köz­ponti szerepet tölt be a szobában. Válasszunk egyszerű virágos ágyneműt – ez a rózsaszín és fehér mintás ágynemű nagyszerűen mutat a dekoratív, krémszínű vaságyon. A fehér és piros színű takaró különösen meghitté teszi a helyisé­get, egyben erős, hangsúlyos szín, amely a vi­dám, bojtos lámpaernyőben köszön vissza.

A középkék árnyalatú falak pezsgő, életteli hangulatot teremtenek, és ragyogóan mutatnak mellette a rózsaszín tónusokkal. A harmonikus összhatás kedvéért a bútorokat fessük rózsaszínűre. Lényeges a tárolás megoldása ahhoz, hogy a gyerekszobában rend és tisztaság legyen.

Az egyszerű színes műanyag rekeszek sok hellyel szolgálnak a já­tékok számára, és könnyen betolhatjuk őket az ágy alá. Hasz­náljunk finom krém­színű kiegészítőket és akasszunk nagy, színes képet a falra, így vidá­mabb lesz a hangulat.

Mit használ­hatunk még?

  • lila a rózsaszín helyett,
  • egyszerű fa ágyfej,
  • színes csíkos ágynemű.

A rendhez elengedhetetlen az ügyes tá­rolás

A rendhez elengedhetetlen az ügyes tá­rolás. A plasztik rekeszek ki­válóak erre a célra. Vegyünk más-más színűeket a vidám hatáshoz.

A piros kiegészítő merész színfolt a szobában

A piros kiegészítő merész színfolt a szobában, mint ez az egyszerű, meleg, puha takaró.

Az egyszerű bútorokat színes festékkel könnyen felvidíthatjuk

Az egyszerű bútorokat színes festékkel könnyen felvidíthatjuk.