Otthon

,,Lakberendezzünk” – Wrong for Hay designstúdió képes remekműveivel!

Ebben a cikkünkben külön figyelmet szentelünk Wrong for Hay designstúdió formás, színes alkotásainak. Igazán egyedi darabokat alkottak, melyek különlegessé teszik lakásunkat. Lássuk hát mit dobtak piacra!

 Díszes párnák, melyeken az absztrakt művészetet jelenítették meg

Wrong for Hay párnák
Wrong for Hay párnák

Vad minták és csinos hímzések ékesítik a párnákat, amiket a francia Nathalie du Pasquier művésznő tervezett a Wrong for Hay számára. A párnákat az absztrakt minták, és nagyrészt az erős színek jellemzik.

Rikítósárga kanapé a Wrong for Hay-től! Ha valami igazán szemetvonzó bútordarabra vágyik!

rikitosarga-kanape (1) rikitosarga-kanape (2)

 

Igen! Ezt a rikítósárga kanapét egész biztosan nem a szabadba tervezték. A muslicák elsőszámú vendégei lennének.

Wrong for Hay absztrakt mintás párnáival párosítva nehezen állna háttérben a szobában. Igazi színfolt lehet egy egyszerűbb, egyszínű helyiségben. A kanapé három fő kényelmét szolgálja.

A ,,Bent Wood” tükörben szívesen megcsodáljuk magunkat

bent-wood-tukor (1) bent-wood-tukor (2)

 

A Bent Wood tükör hajlított bükkfa keretet kapott a hozzá illő kőrisfa alapzattal. A talapzat ugyan nem a tárolást szolgálja, de a hölgyek a kisebb hullámcsatokat, hajgumikat rátehetik, így azok nem fognak eltűnni olyan titokzatos módon. A tükör fehér, fekete és sárga kerettel is kapható.

A sárga színű talapzatával eddigi kiegészítőnkhöz, és kanapénkhoz tökéletesen párosítható.

Terítsünk vidámságot az étkezőasztalra! Wrong for Hay fűszerkészletével nem lesz nehéz dolgunk!

fuszerkeszlet (1) fuszerkeszlet (2)

 

Nehéz elképzelni, hogy ezek a színes ötszög alakú oszlopok valójában fűszertartóként funkcionálnak. Első ránézésre inkább valami gyerekjátékhoz hasonlítanánk. Ha már gyermekekről esik szó, ők is biztosan nagyobb kedvvel ülnek majd le velünk enni, ha meglátják ezeket a vidám színeket. Sót, borsot, pirospaprikát, és fokhagymaport tárolhatunk bennük.

Egység- összeilleszthetőség!

Ha megnézzük Wrong for Hay remekműveit, észrevehetjük, hogy minden egyes darabban van valami hasonlóság. Van bennük valami egység, ami könnyebbé teszi számunkra a párosításukat. Ha az ő bútoraikkal, kiegészítőikkel rendezzük be otthonunkat, biztosan nem kell attól tartanunk, hogy össze nem illő darabokat vásároltunk.

A gyártó oldala: www.wrongforhay.com