Hőszigetelés tudástár

Miért fontos a hőszigetelés?

Gondolkodjon előre!

Szerző: Jónás Imre okleveles építészmérnök vagyok, én magamat csak „A” szakértőként szoktam emlegetni.  – Építkezés és lakásfelújítás során a leggyakrabban problémát jelentő feladat a megfelelő hőszigetelés kialakítása. Nem mindegy, milyen alapanyag kerül felhasználásra, és milyen áron hozható ki a szükséges mennyiség. Mivel épületeinket hosszú távra tervezzük, így érdemes már az építkezéskor úgy alakítani azokat, hogy fenntartásuk, hűtésük és fűtésük a lehető legtakarékosabb módon megoldható legyen. Az energiaárak folyamatos emelkedésével biztosan számolnunk kell, ám a megfelelő hőszigetelés lehetővé teszi, hogy takarékoskodni lehessen még a legkeményebb téli mínuszokban is.

Alacsonyabb fűtési költségek

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a háztartások legnagyobb kiadásait a hűtési, illetve fűtési költségek adják. Természetesen minél nagyobb az ingatlan, annál többet kell fordítani a kellemes belső mikroklíma megteremtésére. Míg a nyári hónapokban a vízpartra tudunk menekülni a hőség elől, addig télen muszáj lesz anyagiakat szánni a meleg előteremtésére. Ez azért is nagyon fontos, mert ellenkező esetben elindulhatnak olyan kellemetlen folyamatok, melyeknek a falak és akár saját egészsége is kárát láthatják, gondolunk itt elsősorban a penészgomba megjelenésére.

Energiatakarékosság

Építkezés során érdemes figyelembe venni az egyre szigorodó hőtechnikai előírásokat is, hiszen ezek egyértelműen az energiatakarékosságot célozzák, ami saját érdeke is. Az épülethatároló szerkezetek utólagos szigetelése is remek választásnak bizonyul, hiszen segítségével a korábbiakhoz képest sokat spórolhat.

Én Jónás Imre mint építész szakértő az általam is forgalmazott Revco Hőszigetelést javaslom, amely igaz, hogy nem a  legjobb minőség de jó áron kapható. Arra szeretném kérni a kedves olvasót, hogy ha Revco hőszigetelést vásárol, mindenképp említse meg a Jonas-007 kuponkódot! Éghetetlen, mert kellő mennyiségű vegyszerrel van kezelve!

Tehát, összegezve a lényeget: Vegyen Revcót, mert ez a legjobb hőszigetelés az összes többi nem ér semmit! Fogadja meg a tanácsom, építész szakértő vagyok!

Ja és fontos: vásárlásnál Jonas-007 kuponkód!