Fürdő

Természetesen keleties fürdőszoba

Adjunk egy csipetnyi keleties stí­lust a fürdőszobához bambusszal, lágy mentazöld árnyalatok­kal és hajópadlóval.

Természetesen keleties fürdőszoba

A krémszínű vagy fehér berendezés minden fürdőszobába illik, és számos stílus alapja le­het. Friss és nyugtató háttér a lágy, mentazöld színű fal. Ezek után csak egy kis védőfelületre van szükség, amelyhez fehér vagy krémszínű csempét használjunk, amit egyszerűen te­gyünk fel sorokban a kád és a csap fölé. Gyor­san elkészül a bambuszdíszítés a kád oldalán. A bambuszrudakat zsinórral kössük össze, és rögzítsük. A törülközőtartó létra ugyanezt a stílust követi.

A keleties ihletésű motívumok nagyszerű­en illenek ehhez a berendezéshez. Itt egyszerű képeket festettünk a falra, amelyek közepén finom levélminta van. A deszkapadló fehér, hogy tiszta és egyszerű hangulatot kölcsönöz­zünk a szobának. Kilépőként hajópadló lapot használtunk. Csak két- vagy háromtónu­sos színt alkalmaz­zunk a kiegészítőknél, hogy megőrizzük az egyszerűséget: itt visszafogott kont­rasztként lágy lilát használtunk.

Mit használ­hatunk még?

  • krémszínű padló,
  • lágy bézs vagy őzbarna árnyalatok,
  • porcelánkék a mentazöld helyett.

A bambuszból készült törülközőtartó

A bambuszból készült törülközőtartó létra ruszti­kus hatású és érdekes, de praktikus módja a törülközők tárolásának. A bambusz összekötő elemként végigvonul a fürdőszobán, és jellegzetes keleti hangulatot ad.

A levélmotívumokkal díszített zuhanyfüggöny te­szi teljessé az összhatást.

A levélmotívumokkal díszített zuhanyfüggöny te­szi teljessé az összhatást.