Szobafestés-tapétázás tudástár

Bevált szobafestési technikák és ötletek

Szobafestés
Szobafestés

Nem kell profi festőnek lennünk ahhoz, hogy kiválasszuk a megfelelő festési technikát! Csak egy-két trükköt kell elsajátítanunk!

Ennek az oldalnak az alján találhatóak olyan oldalak, és cikkek, amelyek számos hasznos technikát mutatnak be nekünk, a kicsi ecsetvonásoktól elkezdve, az ipari festékszóró használatáig!

Ezek a cikkek részletes leírást adnak arról, hogyan kell elvégezni a festést, emellett az óvintézkedéseket is szem előtt tartva ad tanácsokat.

Itt olvashatók a témák, amelyeket érintünk:

Hogyan használjuk a festékecsetet? >>

Az nem elég, ha csak belemártjuk az ecsetünket a festékbe. Meg kell tanulnunk, hogyan fogjuk meg helyesen az ecsetet és kenjük a festéket, melynek a végén szép, sima eredményt kapunk, kevesebb fáradtsággal.

Hogyan használjuk a festőhengert? >>

A hengeres festés elég egyszerű folyamat, de a következő instrukciók vélhetőleg segíteni fognak, hogy még gördülékenyebben menjen!

Hogyan használjuk a festékszórót? >>

Nincs is ennél gyorsabb megoldás a falfestésre, de egy kis gyakorlást és felkészültséget igényel, ahhoz, hogy garantáltan szép eredmény kapjunk! A következőkben olvass tovább, hogyan kell ezt az eszközt biztonságosan és egyszerűen használni!

Hogyan fessünk biztonságosan? >>

Mint minden munka a ház körül, magában hordoz némi kockázatot, és sajnos a festés sem kivétel ez alól! A következő tippek és trükkök segítenek abban, hogy biztosan balesetmentes legyen a festés!